Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Июль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Відео
 
Главная » 2018 » Июль » 20 » Відпрацювання житлового сектору в с. Сербка.
14:20
Відпрацювання житлового сектору в с. Сербка.

                                         

 

З метою профілактичних заходів щодо запобігання виникненню пожеж та загибелі на них людей, рятувальники Лиманського району продовжують проводити роз’яснювальну роботу з мешканцями приватного житлового сектору. Разом із соціальними працівниками, співробітниками поліції, органами місцевого самоврядування, фахівці ДСНС відвідують багатодітні родини, пенсіонерів та інших громадян, аби переконати у важливості дотримання правил пожежної безпеки під час опалювального періоду.
Так, 20 липня поточного року головним фахівцем Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області спільно з інспектором ювенальної превенції Лиманського ВП ГУ НП в Одеській області, головою Сербківської сільської ради та соціальним працівником Сербківської сільської ради, проведено відпрацювання житлового сектору в с. Сербка.
В ході відпрацювання першочергово увага зверталася на помешкання багатодітних сімей, громадян, які зловживають спиртними напоями, неблагополучних сімей та тих, що потребують соціальної підтримки. Громадянам пояснили наскільки важливо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу, не залишати увімкненні електроприлади, тощо. Особливу увагу наголосили про пустощі з вогнем малолітніх дітей та необережне поводження з вогнем у нетверезому стані, котре дуже часто призводить до фатальних наслідків. Виявлені недоліки у житлових будинках рятувальники рекомендували власникам усунути в найкоротший термін, адже вони можуть призвести до виникнення пожежі.
«Дотримання вимог правил пожежної безпеки – запорука збереження не лише майна громадян, а й їх здоров’я та життя».

Просмотров: 208 | Добавил: serkalmaksim | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал