Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Відео
 
Главная » 2012 » Июль » 18 » Експрес-інформація за червень 2012 року
11:26
Експрес-інформація за червень 2012 року

З початку 2012 року в Одеській області за сигналом «Тривога» було здійснено 2720 виїзди, а за червень місяць – 486 виїздів. Усього у червні місяці зареєстровано 825 пожежі, на яких було виявлено 4 загиблих осіб. Спочатку року на пожежах загинуло 89 осіб, з них 11 дітей.

На водних об'єктах у м. Одеса та Одеській області з початку 2012 року загинуло 30 осіб, з них 10 дітей. У порівнянні з 2011 роком за аналогічний період кількість загиблих на воді і водних об'єктах зменшилася на 10 %.

З початку 2012 року в м. Одеса та Одеській області групою піротехнічних робіт ГТУ МНС в Одеській області було вилучено та знешкоджено 408 боєприпаси часів ВВВ. За червень місяць – 82 боєприпасів часів ВВВ у м. Одеса та Одеській області.

Арцизький район

23 червня о 08:43 до Арцизького райвідділу МНС надійшло повідомлення від сусідів, що мешкають у м. Арциз на вулиці Пушкіна про пожежу. Пожежа виникла на площі 2 кв. м. у приватному будинку. На місці події виявлено труп 52-річної господарки квартири, інваліда ІІ-ї групи. Трагедія сталася через паління у ліжку загиблою.

 

Ананьївський район

28 червня о 14:35 до Анан’ївського райвідділу МНС надійшло повідомлення від мешканців села Новогеоргієвка, що в одному з приватних будинків сталася пожежа. Як з’ясувалося, загорілися постільні речі на площі 0,5 м. кв. На пожежі виявлено загиблого 61-річного господаря будинку. Причиною пожежі стало паління у ліжку господарем будинку.

 

30 червня о 09:13 в селі Четверта дільниця Ананьївського району на території приватного господарства виникло загорання сіносховища на площі 28 м. кв. Внаслідок пожежі знищено сіно вагою 0,5 т. Пожежні врятували поруч розташований житловий будинок. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Загиблих та постраждалих немає.

 

 

 

Білгород-Дністровський район

15 червня об 11:33 в с. Адамівка Білгород-Дністровського району, на вулиці Шевченко сталося загорання скирти сіна 38-річного чоловіка на загальній площі 50 кв. м.

Причиною пожежі стало занесення вогню із зовні.

 

21 червня о 16:50 в с. Андріївка Білгород-Дністровського району, на вулиці Леніна виникло загорання сіновалу 59-річного чоловіка на площі 25 кв. м. У результаті пожежі було пошкоджено близько 4 тон сіна. Причиною таких втрат стало занесення вогню із зовні невстановленою особою.

 

Біляївський район

26 червня о 3:05 до служби «101» надійшло повідомлення від сусідів про те, що у селі Троїцьке на вулиці Чкалова на території приватного домогосподарства пожежа. Як з’ясувалося, у господарстві 67-річної пенсіонерки виникло загорання даху літньої кухні на площі 24 кв. м. Причина пожежі коротке замкнення електромережі. Пожежним підрозділом МНС врятовано поруч розташований житловий будинок. Загиблих та постраждалих немає.

 

Іванівський район

7 червня о 16:32 на 394 км автошляху Київ – Одеса Іванівського району через перегрів підшипника кардану виникло загорання автомобіля «Мерседес» 35-річного чоловіка на площі 1 кв. м.

До місця виклику виїжджало пожежно-рятувальне відділення Іванівського районного відділу ГТУ МНС України в Одеській області. Автомобіль на суму 100 000 грн. вдалося врятувати.

Внаслідок пожежі було пошкоджено електричне обладнання автівки, захисний піддон, двигун та коробку передач.

 

м. Іллічівськ

6 червня о 22:28 до Іллічівського міського відділу МНС надійшло повідомлення про те, що в с. Олександрівка, на вулиці Перемоги, у гаражі приватного СТО сталося загорання дерев'яних стелажів на площі 30 кв. м.

Під час ліквідації загорання було врятовано 2 легкових автомобіля: «Nissan» і «Toyota».

Причиною пожежі стало коротке замкнення в освітлювальній електропроводці.

 

Ренійський район

28 червня о 23:35 до служби «101» міста Рені надійшло повідомлення від мешканців  вулиці Краснофлотської про пожежу. Як з’ясувалося в приватному житловому будинку виникло загорання постільних речей на площі 0,5 м. кв. Рятувальники винесли з задимленого приміщення 61-річного господаря.  Пенсіонер – палив у ліжку, від чого і розпочалася пожежа.

 

 

Кілійський район

5 червня о 2:49 до Кілійського районного відділу ГТУ МНС в Одеській області від перехожого надійшло повідомлення про те, що в м. Вилкове, у торгівельному павільйоні Вилківського ринку ТОВ «Технокомплект» сталася пожежа.

До місця події за підвищеним рангом 1 БІС виїхали 4 пожежно-рятувальні підрозділи МНС. 3 продовольчі магазини, які знаходились під одним дахом, на загальній площі 115 кв. м. були охоплені вогнем. Локалізувавши пожежу у їх межах, вдалося врятувати 6 поряд розташованих торгівельних павільйонів. Сума врятованого понад 450 тис. грн.

Пожежа виникла у вихідний для ринку день, тому людей на його території не було. Причиною загорання стало коротке замкнення в електромережі.

Котовський район

11 червня о 18:46 в с. Чубівка Котовського району, на вулиці Степовій виникло загорання приватного житлового будинку, літньої кухні та господарчої споруди 52-річної жінки на загальній площі 182 кв. м.

Як з’ясувалося, пожежа сталася через необережне поводження з вогнем під час спалювання сміття 45-річним сусідом – спалюючи кукурудзиння поряд з дерев’яним сараєм сусідки, чоловік не догледів вогнище та допустив його розповсюдження на споруду й далі на поряд розташовану нерухомість.

Внаслідок пожежі вогнем було знищено дах, вікна та двері житлового будинку на площі 70 кв. м., дах літної кухні на площі 32 кв. м. та дерев’яний сарай на площі 80 кв. м. Житловий будинок та літню кухню пожежним вдалося врятувати.

 

28 червня о 15:19 до служби «101» міста Котовськ надійшло повідомлення від мешканців села Борщі про пожежу. Як з’ясувалося, 48-річний господар на подвір’ї склав копицю сіна вагою 3 т. на площі 18 м. кв., яка через самозапалення і постраждала. Пожежні за лічені хвилини загасили вогонь та врятували поруч розташований житловий будинок. Загиблих та постраждалих немає.

 

Кодимський район

13 червня о 12:32 в с. Загнітків Кодимського району, на вулиці Першотравневій виникла пожежа у літній кухні 47-річної жінки на загальній площі 10 кв. м.

Як з’ясувалося, господарка поставила на піч варити їжу і ненадовго вийшла у справах. Тим часом на підлогу посипалися іскри, в результаті чого і виникло загорання домашнього майна.

Задимлення помітила листоноша, яка проходила повз подвір’я, вона ж викликала МНСників.

У результаті пожежі вогнем було пошкоджено дах кухні, саму ж споруду вдалося врятувати.

 

29 червня о 16:51 в селі Івашків Кодимського району на території приватного господарства через необережне поводження з вогнем виникло загорання дерев’яного навісу та сіна вагою 2,5 тонни на площі 12 м. кв. Пожежні підрозділи ліквідували загорання та врятували поруч розташований житловий будинок 49-річного господаря. Загиблих та постраждалих немає.

 

Комінтернівський район

15 червня о 14:57 в с. Вовківське Комінтернівського району, на вулиці Молодіжна сталося загорання скирти сіна 62-річного чоловіка на загальній площі 6 кв. м.

Причина цієї пожежі стала необережність під час спалювання сміття господаря.

 

Овідіопольський район

20 червня о 13:11 на автошляху Одеса – Білгород-Дністровський, між смт Овідіополь та с. Барабой Овідіопольського району виникло загорання автомобіля «УАЗ», завантаженого сухим кормом.

Як з’ясувалося, 57-річний чоловік разом з сином їхали додому, як раптом у кузові почало горіти сіно. Чоловіки повистрибували з автівки і намагалися власними силами загасити пожежу. 21-річний син власника машини отримав опіки ІІ-ІІІ ступеню 15 % обличчя, тіла та кінцівок. У важкому стані його шпиталізували до реанімаційного відділення Овідіопольської центральної районної лікарні. Наразі постраждалий проходить курс лікування.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено салон автомобілю на площі 8 кв. м. та сіно вагою 100 кг. Причиною загорання став недопалок, викинутий одним з чоловіків у вікно.

 

23 червня о 08:26 в с. Авангард на вулиці Базовій виникло загорання у складському приміщенні № 13 двоповерхової будівлі ДП «ТВК».

До місця пожежі було спрямовано 8 одиниць пожежної та спеціальної техніки. Пожежно-рятувальні підрозділи МНС працювали за підвищеним номером виклику. Складність гасіння полягала у тому, що пожежний гідрант, який був розташований близько 5 м від місця пожежі, – встановлений з порушенням технічних вимог, також в системі не було води. Як з’ясувалося, взагалі на території 6 га ДП «ТВК» в системі немає води. Разом з тим, пожежне водоймище на 70 куб. м. перетворено на декоративне і таким чином не обладнано під’їздом та пристроєм для забору води для пожежного автомобіля.

Тим не менш, за годину пожежа була ліквідована. Пожежні не дали вогню розповсюдитися на сусідні 19 складських приміщень, які були розташовані під одним дахом. Вогонь знищив склад № 13 із взуттям та іншим майном на загальній площі 144 кв. м. Причина пожежі – аварійний режим роботи люмінесцентного світильника. Загиблих та постраждалих немає.

 

Любашівський район

4 червня о 21:34 в смт Любашівка, на вулиці Калініна, на території приватного господарства 69-річної жінки загорівся сарай.

Як з’ясувалося, загорання сталося через необережність господарки під час спалювання сміття поряд з господарчою спорудою.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дах сараю на площі 12 кв. м. Врятовано поруч розташований житловий будинок .

 

5 червня о 2:31 в с. Мала Василівка Любашівського району, на території приватного господарства 44-річного чоловіка, загорівся сарай на площі 24 кв. м. Причиною цієї пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Врятовано поруч розташований житловий будинок.

 

Савранський район

13 червня о 6:08 в с. Неділкове Савранського району, на вулиці Миру через необережне поводження з вогнем невстановленою особою виникло загорання в нежитловому закинутому будинку на загальній площі 50 кв. м.

 

Саратський район

28 червня о 17:05 до Саратського райвідділу МНС надійшло повідомлення від 52-річного господаря приватного господарства села Долінка про пожежу. Пожежники терміново прибувши на місце події, ліквідували загорання та врятували скирту сіна. Причина пожежі – занесення джерела запалення із зовні невстановленою особою. Загиблих та постраждалих немає.

 

Миколаївський район

9 червня о 10:52 на 340 км траси Київ – Одеса виникло загорання пасажирського автобуса «ISUZU», якій слідував за маршрутом «м. Біла Церква – Затока». Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено обшивку салону та моторний відсік двигуна. Причиною пожежі стало коротке замикання в електропроводці.

 

Фрунзівський район

12 червня о 23:30 до Фрунзівського районного відділу ГТУ МНС України в Одеській області від чергового швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що до хірургічного відділення Фрунзівської центральної районної лікарні з опіками І-ІІІ ступеню рук був доставлений 33-річний житель с. Перехрестове. Наразі стан його здоров’я задовільний.

Як з’ясувалося, чоловік у власному сараї, де зберігалися запаси соломи, різав болгаркою металеві труби. У результаті такої необережності сухий корм загорівся. Намагаючись зберегти хоча б споруду, господар почав викидати тюки на вулицю. Сарай чоловік врятував, а от солома згоріла.

Просмотров: 494 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал