Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Відео
 
Главная » 2018 » Апрель » 12 » Гормадська акція"Запобігти.Врятувати.Допомогти"
18:25
Гормадська акція"Запобігти.Врятувати.Допомогти"

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                 

 

 

Працівниками 26-ДПРЧ ГУ ДСНС України в Одеській області спільно з працівниками Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області проведено Всеукраїнську громадську акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти". Захід відбувся на території Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Головним завданням акції стало ознайомлення дітей та дорослих з основними правилами пожежної безпеки, роз’яснення питань безпечної життєдіяльності населення, популяризація професії рятувальника.

На першому етапі даної акції практично відпрацьовано евакуацію усіх учнів та працівників закладу. За результатами евакуації усі діти вчасно покинули приміщення навчального закладу та прибули до місця визначеного директором навчального закладу. Другим етапом послужила демонстрація пожежно-рятувальної техніки, аварійно-рятувального інструменту та бойового одягу пожежного. Також школярі мали можливість за допомогою пожежного стволу подати воду на гасіння умовної пожежі. Крім того, рятувальники акцентували увагу учасників заходу на порядку дій під час виявлення вибухонебезпечних та схожих на них предметів та довели алгоритми дій у разі виникнення пожежі.

На завершення заходу працівниками Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області проведено профорієнтаційну роботу з учнями старших класів в ході бесіди старшокласникам доведено всю необхідну інформацію щодо умов вступу до навчальних закладів системи ДСНС, напрямків підготовки, спеціальностей, особливостей навчання та проходження служби.

Просмотров: 215 | Добавил: serkalmaksim | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал