Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Відео
 
Главная » 2011 » Июль » 11 » Начальник ГУ МНС України в Одеській області Володимир Боделан вручив ключі автомобіля спеціалістам наглядово-профілактичного блоку
09:25
Начальник ГУ МНС України в Одеській області Володимир Боделан вручив ключі автомобіля спеціалістам наглядово-профілактичного блоку

Ефективність роботи МНС, на пряму залежить від якісного забезпечення особового складу технікою та обладнанням. Для того, щоб пожежні могли загасити полум’я, їм необхідно дати пожежний ствол, пожежний рукав, але найголовніше – пожежну машину. Однак, без техніки та обладнання не обійтися і при розслідуванні причин пожеж. У нашому сучасному світі, це серйозний аргумент для страхових виплат, допомоги погорільцям зі сторони органів влади, підприємств та організацій. І якщо пожежні машини, нехай і старі, підтримуються у бойовій готовності, то окремі напрямки роботи пожежно-рятувальної служби, через відсутність спеціального транспорту, ускладнені. Так було до недавнього часу з роботою дізнання та дослідно-випробувальної лабораторії.
Начальник Головного управління МНС України в Одеській області Володимир Боделан вважає своїм першочерговим завданням – забезпечення максимальної ефективності роботи кожного підрозділу, тому було знайдено позабюджетні засоби і придбано високопрохідний автомобіль УАЗ «Патріот», для повноцінного функціонування структур державного пожежного нагляду.
Головний рятувальник області особисто вручив ключі від автомобілю керівникам підрозділів дізнання і дослідно-випробувальної лабораторії управління з питань державного нагляду у сфері пожежної безпеки.
«Дослідно-випробувальна лабораторія і сектор дізнання – ті структурні підрозділи, які виїжджають на розслідування масштабних пожеж, пов’язаних із загибеллю людей і великими матеріальними збитками. Ми повинні прибути в будь-який час доби і в будь-яке місце, де сталася пожежа. Нам був потрібний відповідний автотранспорт, щоб мати необхідне обладнання прямо на місці події, що дозволить в повному обсязі виконувати роботи по встановленню причин пожеж», – говорить начальник лабораторії ГУ МНС України в Одеській області Олексій Панкратов.
«Завдяки цьому автомобілю органи дізнання ГУ МНС в Одеській області оперативно реагуватимуть і проводитимуть дії з розслідування за фактом пожеж», – запевняє начальник сектора дізнання Олег Шкроба.
Ще одне нововведення, яке запровадив Володимир Русланович Боделан для поліпшення роботи на місцях – заохочення кращих підрозділів. За підсумками роботи за 2011 рік, підрозділу, що пасів перше місце буде вручений автомобіль «Нива», який вже чекає на власника на фасаді ГУ МНС України в Одеській області.
Майя Гринько
помічник начальника ГУ МНС України в Одеській області
Просмотров: 1151 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал