Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Відео
 
Главная » 2018 » Апрель » 4 » Перевірка підрозділу щодо виявлення корупції
10:23
Перевірка підрозділу щодо виявлення корупції

                                                                                                      

 

2 квітня, відповідно до розпорядження начальника Головного управління ДСНС України в Одеській області, начальником сектору з питань запобігання та виявлення корупції Аллою Смаглій та головним фахівцем сектору з питань запобігання та виявлення корупції Яковлевим Сергієм було проведено перевірку підрозділу щодо виявлення корупції та знань особового складу Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області щодо основних засад Закону України «Про запобігання корупції», а також проведені заняття. Рятувальники дізналися, що ж собою представляє таке негативне соціальне явище, як корупція, які бувають її види та ознаки. Окрему увагу було звернуто на питання роботи інженерно-інспекторського складу, а саме на дотримання законності у виконанні функцій під час перевірок торгівельно-розважальних центрів, відповідно до Постанови Кабінету міністрів України.

Цього ж дня за круглим Смаглій А.О. спільно головою Лиманської районної адміністрації Приймаком М.В., начальником Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області Радьо О.В. обговорювали питання у сфері «Запобігання та виявлення корупції» серед працівників сектору та підрозділу, також було організовано прийом громадян, щодо службових зловживань та скоєння неправомірних дій збоку співробітників ДСНС у Лиманському районі.

На завершення робочої поїздки Смаглій А.О. зустрілася з першим заступником Комінтернівської місцевої прокуратури Одеської області молодшим радником юстиції Арсенюком О.В., в ході зустрічі було проаналізовано питання співпраці в напрямку запобігання корупції в системі ДСНС.

Просмотров: 353 | Добавил: serkalmaksim | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал