Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Відео
 
Главная » 2017 » Февраль » 15 » Рятувальники продовжують навчати громадян правилам пожежної безпеки
16:50
Рятувальники продовжують навчати громадян правилам пожежної безпеки

 

      Аби вплинути на свідомість громадян та попередити їх про суворе дотримання правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням та різного роду обігрівальними електроприладами, рятувальники постійно проводять профілактичні рейди, під час яких здійснюють подворові обходи житлового сектору населених пунктів.

      14 лютого співробітники Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області спільно із фахівцями районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та громадської організації «Молодіжний центр розвитку» провели профілактичне відпрацювання сіл Трояндове та Ониськове Лиманського району.

    Під час рейду учасники заходу завітали до сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та виховують неповнолітніх дітей. Особливу увагу вони зосередили на помешканнях громадян, де для обігріву активно використовується пічне опалення, а в господарських потребах - плити на твердому паливі. Рятувальники роз’яснили громадянам першочергові заходи, які слід здійснювати під час експлуатації опалювальних приладів, та правила безпечного розпалювання печей. Звернули увагу на заборону сушити поруч одяг чи ставити впритул до нагрівальних поверхонь меблі, що довелося побачити їм під час рейду.

      На згадку про зустріч фахівці ДСНС залишили всім, до кого завітали в гості інформаційно-просвітницькі листівки, в яких детально викладено основні причини виникнення пожеж та правила безпечної поведінки, яких обов’язково слід дотримуватися.

     «Дотримання вимог пожежної безпеки під час опалювального періоду – запорука збереження не лише майна громадян, а й їх здоров’я та життя. Саме для того, щоб попередити виникнення пожеж та загибель на них людей, співробітники Служби порятунку і надалі проводитимуть профілактично-роз’яснювальні відпрацювання житлового сектору»— розповів начальник Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області Олег Радьо.

 

 

Просмотров: 248 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал