Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Відео
 
Главная » 2017 » Июнь » 14 » Рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»
16:13
Рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

  

        Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним завданням якої є донести до громадян, особливо юних, украй важливу інформацію про правила безпечної поведінки у повсякденному житті, а також ознайомити їх з реаліями роботи мужньої і самовідданої професії рятувальника.

     Чергова акція в Лиманському районі відбулася 14 червня в Доброславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія». Зустріч з рятувальниками як завжди складалася з теоретичної та практичної частини.

      Спочатку фахівці ДСНС у формі виступу розповіли школярам як поводити себе в різних видах надзвичайної ситуації, а саме під час пожежі, правила поведінки під час перебування у лісових масивах та водоймах. Окремо рятувальники звернули увагу учнів на дотриманні заходів безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та попередження пожеж в екосистемах.

    Наступний етап акції вже проходив у дворі школи, де перед педагогічним колективом та школярами рятувальники 26 ДПРЧ проводили бойове розгортання. З великою цікавістю діти спостерігали за роботою вогнеборців в апаратах на стисненому повітрі, мали можливість оглянути пожежно-рятувальну техніку та аварійно-рятувальне спорядження, що знаходиться на озброєнні місцевого підрозділу ДСНС. Також всі бажаючі мали змогу подати воду з пожежного ствола та могли посидіти у пожежному авто та уявити себе справжніми рятувальниками.

    Діти подякували рятувальникам за видовищний захід, і пішли зі школи з додатковими навичками поведінки у нестандартних ситуаціях. І це ще раз говорить про важливість і цілеспрямованість роботи, яка проводиться ДСНС у справі захисту життя й здоров`я наших громадян. Адже не тільки професіоналізм, оперативність і сучасна рятувальна техніка потрібні для цього. А перш за все, підтримка й активна участь самих громадян - як дорослих, так і юних.

Просмотров: 246 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал