Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Відео
 
Главная » 2017 » Июнь » 6 » Рятувальники провели для школярів екскурсію пожежною частиною
08:35
Рятувальники провели для школярів екскурсію пожежною частиною

 

           Рятувальники Лиманського району не втомлюються приймати в гостях як дошкільнят так і школярів та навчати їх правилам безпеки життєдіяльності. А особливої важливості такі зустрічі набувають підчас літніх канікул, адже у дітей буде вдосталь вільного часу, тому вкрай важливо щоб вони провели його корисно, а головне безпечно.

          Сьогодні на екскурсію до вогнеборців ДПРЧ-26 ГУ ДСНС України в Одеській області завітали школярі Крижанівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ліцей». На початку зустрічі рятувальники ще раз нагадали гостям правила безпеки життєдіяльності, а вже згодом почали ознайомлювати дітей з технікою та оснащенням, яке є на озброєнні в підрозділі. Демонстрація супроводжувалась цікавими розповідями про випадки, коли доводилося застосовувати це обладнання, що дуже сподобалось дітям. Особливе захоплення у дітей викликало гасіння умовної пожежі, під час якої всі бажаючі могли спробувати себе у ролі справжнього вогнеборця.
             Після спілкування рятувальники надали можливість всім охочим приміряти пожежне спорядження, посидіти у пожежному автомобілі та зробити яскраве фото на згадку.

           Під час екскурсії діти краще сприймають та запам’ятовують інформацію, адже мають змогу не тільки почути, а й побачити. Це відіграє важливу роль в усвідомленні того, що правилами пожежної безпеки не можна нехтувати. Рятувальники запрошують всіх охочих школярів у гості та будуть раді знову продемонструвати свої сили та можливості.

Просмотров: 243 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал