Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Відео
 
Главная » 2017 » Июль » 19 » Рятувальники провели профілактичних рейд в садовому товаристві
15:42
Рятувальники провели профілактичних рейд в садовому товаристві

 

     У зв'язку із підвищенням температурних показників, кількість пожеж в природних екосистемах щодня зростає. Не зважаючи на застереження рятувальників щодо небезпеки спалювання сміття та сухої рослинності, громадяни продовжують нехтувати заходами безпеки, що часто призводить до виникнення пожеж на відкритих територіях. Лише з початку липня місяця на території Лиманського району виникло 42 пожежі сухої рослинності. Найчастіше загорання виникають на відкритій місцевості, вздовж автомобільних доріг, на території садових товариств, а також на землях сільських та селищних рад.

       З метою попередження випадків виникнення пожеж в природних екосистемах, фахівці ДСНС постійно проводять роз'яснювальну роботу серед населення. Черговий рейд рятувальники Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області провели на території садового товариства «Степове». Спілкуючись рятувальники нагадували дачникам про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях, під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття. Наголошували про необхідність більш відповідального ставлення до навколишнього середовища, адже незначне вогнище може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків. Попереджали, що в разі виявлення пожежі необхідно одразу телефонувати до служби порятунку «101». Також кожен з ким спілкувались рятувальники отримали інформаційні листівки та пам’ятки.

        Шановні громадяни! Провокуючи пожежі на відкритих територіях, ви, у першу чергу, шкодите самі собі! Адже такі дії є небезпечними не лише для довкілля, але й призводять до значних матеріальних збитків — вогонь вмить може перекинутися на ваш будинок, літню кухню, сарай. Подумайте, чи варте спалювання сухостою таких наслідків! Закликаємо вас не випалювати стерню на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидати недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем.

Просмотров: 250 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал