Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Відео
 
Главная » 2017 » Апрель » 14 » В Лиманському районі пройшов районний фестиваль дружин юних пожежників.
08:41
В Лиманському районі пройшов районний фестиваль дружин юних пожежників.

   
      З метою пропаганди здорового, активного способу життя, вивчення і використання на практиці правил основ безпеки життєдіяльності, попередження загибелі та травматизму дітей при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій, зацікавлення дітей професією рятувальника 12 квітня в Лиманському районі проведено районний етап ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Свято, якого всі чекали з нетерпінням проходило на базі Першотравневого НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей», участь в якому приймали одинадцять команд Лиманського району.
          Програма фестивалю була традиційною та складалася з конкурсів естрадних мініатюр і знавців правил безпеки життєдіяльності. Протягом майже 3 годин зал наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями та чарівними усмішками хлопців і дівчат. Своє вміння гарно співати, танцювати і бездоганні знання правил безпеки життєдіяльності демонстрували всі учасники. Слід відзначити, що рівень підготовки всіх команд в цьому році був дуже на високому рівні. А коли юним пожежним бракувало фахових знань, вони цілком надолужували це гумором і артистизмом.
          Боротьба була дуже напруженою, емоції вирували через край, тому для журі досить нелегко виявилося визначити переможців. Однак вибір був зроблений, хоч як важко він давався, адже усі без винятку показали прекрасні результати. За підсумками набраних балів представляти Лиманський район на зональному етапі фестивалю Дружин юних пожежних буде команда «Делюкс» Визирської «ЗОШ І-ІІІ ст.». З дуже малим відривом посіла друге місце команда «Вітер надії» Першотравневого НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ліцей», третє – команда «Драйв» Курісовської ЗОШ І-ІІІ ст..
         «Висловлюю слова подяки всім учасникам та організаторам за високий рівень проведення фестивалю та бажаю команді «Делюкс» гідно представити Лиманський район на обласному етапі» - сказав начальник Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області Олег Радьо.

Просмотров: 213 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал