Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Відео
 
Главная » 2017 » Июль » 17 » Відбулась нарада щодо забезпечення пожежної безпеки при збиранні врожаю
14:13
Відбулась нарада щодо забезпечення пожежної безпеки при збиранні врожаю

 

    17 липня в залі засідань Лиманської районної державної адміністрації відбулося засідання апаратної наради під керівництвом голови Лиманської райдержадміністрації – Василя Приймака. На засіданні були присутні голови сільських та селищних рад, спеціалісти управління агропромислового розвитку та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

      Під час наради розглянуто питання щодо забезпечення пожежної безпеки при збиранні врожаю 2017 року та протидія виникненню пожеж в екосистемах. Під час виступу, головний інспектор Лиманського районного сектору Головного управління ДСНС України в Одеській області Ростислав Журавський наголосив, що деякі керівники сільськогосподарських підприємств району самоусунулись від виконання вимог правил пожежної безпеки не зважаючи на те, що неодноразово працівниками державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки доводились вимоги правил з врученням листів по виконанню необхідних заходів щодо належного забезпечення протипожежного стану хлібних масивів. Однак, керівники даних підприємств, які повинні розуміти всю небезпеку, що може статися продовжують економити на протипожежних заходах.

      Лиманський районний сектор ГУ ДСНС України в Одеській області в котре звертається до керівників сільгосппідприємств та організацій, фермерів та власників приватних господарств з проханням дотримуватись вимог правил пожежної безпеки під час збирання та зберігання врожаю. Адже незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та, як наслідок, призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв.
 

Просмотров: 220 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал