Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Відео
 
Главная » 2017 » Октябрь » 4 » ЗАПРПОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ
11:35
ЗАПРПОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

На навчання до вищих навчальних закладів цивільного захисту приймаються громадяни України віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну освіту.
що виявили бажання вступати до ВНЗ цивільного захисту на денну форму навчання за рахунок державного замовлення, для оформлення особової справи кандидата на навчання, особисто звертаються з письмовою заявою до керівників підрозділів ДСНС України за місцем постійного проживання (державна пожежно-рятувальна частина району, міста).

Кандидати на навчання у ВНЗ ЦЗ подають сертифікати з визначених предметів та складають вступні випробування з фізичної підготовки.

По закінченню навчання курсантам присвоюється спеціальне звання «лейтенант служби цивільного захисту». Працевлаштування гарантоване.

Отримати освіту за напрямками «Цивільний захист», «Пожежна безпека», «Охорона праці», «Екологія навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Управління інформаційною безпекою», «Психологія», можна в наступних вищих навчальних закладах цивільного захисту:

1. Національний університет цивільного захисту України – провідний вищий навчальний заклад ДСНС четвертого рівня акредитації. (м.Харків)

2. Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України – провідний вищий навчальний заклад ДСНС, четвертого рівня акредитації. (м.Черкаси)

3. Львівський державний університет безпеки життєдіяльності - провідний вищий навчальний заклад України в галузі безпеки людини. Університет є членом асоціації вищих навчальних закладів Європейського Союзу. (м.Львів)

Також на базі повної середньої загальної освіти для здобуття професії рятувальника за денною формою навчання приймає Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця)

– державний професійно-технічний заклад третього атестаційного рівня, здійснює підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем ”молодший спеціаліст”.

До вищого професійного училища вступники проходять конкурсний відбір за середнім балом атетстату. По закінченню курсантам присвоюється спеціальне звання «прапорщик служби цивільного захисту». Працевлаштування гарантоване.

Ліцей цивільного захисту ЛДУ БЖД (м.Вінниця) Ліцей є державним загальноосвітнім навчальним закладом ІІІ ступеня з профільним навчанням, що забезпечує здобуття вихованцями Ліцею повної загальної середньої освіти захисту з метою подальшого продовження навчання у вищих навчальних закладах ДСНС України. Мають право на вступ діти до 16 років. Кандидати на навчання в Ліцеї складають вступні випробування з фізичної підготовки, а також з математики (письмово) та враховується середній бал атестату про здобуття базової загальної середньої освіти.

Просмотров: 195 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал