Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Відео
 
Главная » Архив материалов

21 червня о 6:15 від чергового швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що в с. Любопіль по вул. Шкільна внаслідок пожежі в літній кухні загинув 54 –річний чоловік. Як виявилось, сусіди побачили дим з вікон, погасили пожежу водою з відер та виявили чоловіка загиблим.Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при паління в ліжку в нетверезому стані.
Просмотров: 495 | Добавил: Administrator | Дата: 21.06.2011


21 червня о 14:05 в с. Ілічівка по вул. Молодіжна при копанні фундаменту допоміжної споруди було виявлено ручну гранату часів Великої Вітчизняної війни. Вилучення та знешкодження ручної гранати групою піротехнічних робіт аварійно – рятувального загону спеціального призначення Головного управління МНС України в Одеській області заплановано завтра.
Центр зв’язків з громадськістю ГУ МНС України в Одеській області
Просмотров: 549 | Добавил: Administrator | Дата: 21.06.2011

 

Вiд початку року вогонь вирував у лiсах України 692 разiв. Загальна площа пожеж склала 392 га. Особливо кількість пожеж збільшується у пожежнонебезпечний період. Пожежонебезпечний період - частина року, у межах якої виникають лісові пожежі (з моменту сходження снігового покриву до настання стійкої вологої осінньої погоди або утворення снігового покриву). З метою оперативного реагування на пожежі в природних екосистемах України в готовності утримуються чергові сили та засоби МНС загальною чисельністю понад 7,5 тис. чоловік і 1,5 тис. одиниць пожежної та інженерної техніки. На випадок загострення пожежної ситуації сплановано збільшення угруповання сил до 15 тис. особового складу та 3 тис. одиниць техніки. Загалом для гасіння пожеж з повітря та здійснення спостереження в пожежонебезпечний період буде задіяно 24 авіаційних засо ... Читать дальше »
Просмотров: 1766 | Добавил: Administrator | Дата: 15.06.2011

Вночі та вранці 15 червня по м. Одеса, вночі та вдень по області очікується град, гроза та пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря в м.Одеса вночі – 15-170, вдень – 25-270 тепла, по Одеській області – вночі 13-180, вдень 23-280 тепла.
У зв’язку з поривами вітру, можливе падіння гілок дерев і обрив ліній електропередач.
Щоб уникнути нещасних випадків, пов’язаних із сильним вітром, Головне управління МНС в Одеській області рекомендує власникам автомобілів не паркувати транспортні засоби під деревами, особливо старими та не купатися в морі та інших водних об’єктах.

Центр зв’язків з громадськістю ГУ МНС в Одеській області
Просмотров: 527 | Добавил: Administrator | Дата: 14.06.2011

Щорічно, як наступить літо і встановиться суха і жарка погода, все частіше до пожежно-рятувальної служби Комінтернівського району надходять повідомлення про загорання сухої трави на господарських угіддях, уздовж транспортних магістралей і навіть на узбіччях, практично у центрі сіл. Незважаючи на застереження у ЗМІ та численні запобіжні заходи, що вживаються співробітниками МНС щодо відвернення загрози пожеж, вони все ж таки завдають населенню та навколишньому середовищу значних матеріальних збитків. Гасити такі пожежі складно, адже завдяки високій температурі, висохла рослинність спалахує, мов факел, і полум’я поширюється зі швидкістю вітру. Також ускладнює приборкання таких пожеж і відсутність поблизу джерел водопостачання: пожежних гідрантів та пожежних водоймищ. І тоді щоразу рятувальникам доводиться воду привозити пожежно-рятувальними автомобілями, а не безперервно подавати по рукавних лініях з розташованих поруч джерел водопостачан ... Читать дальше »

Просмотров: 581 | Добавил: Administrator | Дата: 13.06.2011


                                                            
Гриби - це дарунок лісу, але водночас вони є небезпечним продуктом харчування, який може привести до отруєння, а іноді й смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах. Прикро, що багато людей висновки робить лише на основі свого гір ... Читать дальше »
Просмотров: 1551 | Добавил: Administrator | Дата: 12.06.2011

 
 

Правила
поведінки на воді

Найбільш приємний і корисний відпочинок влітку – відпочинок на воді. Однак, перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба пам’ятати про безпеку.
Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному громадянину нашої країни. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу людині, яка потрапила в біду.
Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді ... Читать дальше »
Просмотров: 2842 | Добавил: Administrator | Дата: 10.06.2011

В Комінтернівському районі стартувала громадська акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!». Перші до кого завітали в цьому році рятувальники були учні Комінтернівської ЗОШ І-ІІІ ст. Під час проведення акції дітям показали пожежно – рятувальну техніку, спорядження, обладнання та спеціальні костюми, що є на озброєнні МНС. Діточок покатали на пожежному автомобілі з мигалками та сиреною, щоб вони відчули себе справжніми рятувальниками. Їхньому задоволенню не було меж посмішки не сходили з облич дітей. По закінченню заняття на вулиці, в будинку дітям провели урок з основ безпеки життєдіяльності на тему безпека під час пожежі, перебування у лісі, безпека у зимовий період, перехід через водоймища. Така зустріч із рятувальниками надовго запам'ятається малечі, їхнім батькам та вчителям. Діти до приїзду рятувальників разом з вихователями підготували конкурс на тему: « ... Читать дальше »
Просмотров: 808 | Добавил: Administrator | Дата: 16.05.2011

« 1 2 ... 61 62 63
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал