Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Декабрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Відео
 ТЕСТ
Главная » 2010 » Декабрь » 15 » Тиждень знань безпеки життєдіяльності
11:40
Тиждень знань безпеки життєдіяльності

На сьогоднішній день в Одеській області зросла кількість випадків загибелі дітей внаслідок різного роду надзвичайних ситуацій.
Щоб попередити трагічні випадки загибелі дітей у закладах освіти Комінтернівського району проходять дні безпеки життєдіяльності за участю працівників МНС.
Так, днями працівники Комінтернівського РВ ГУ МНС України в Одеській області провели тематичний урок із ”Безпеки життєдіяльності” в Кремидівському ДНЗ. Працівник МНС роз’яснив дітям як безпечно поводитися вдома та під час відпочинку, щоб не трапилося лихо. А свої застереження підкріпив наведеними конкретними фактами, які мали місце в нашій області.
Перш за все, діти мають усвідомити необхідність виконання елементарних правил безпеки та неухильно їх дотримуватися. Необхідно відзначити і високий рівень підготовки дітлахів, які під час бесіди з пожежником демонстрували відмінні знання правил безпеки життєдіяльності та ще й доповнювали свої розповіді яскравими прикладами з власного життя.
А нещодавно до пожежної частини завітали вихованці Комінтернівського ДНЗ «Теремок». Бійці МНС розповіли дітям про нелегку професію рятувальника, ознайомили всіх присутніх із основними вимогами безпеки та як діяти у випадку виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуаціях.
А на завершення рятувальники МНС продемонстрували всім присутнім можливості спеціального обладнання, яке знаходиться в них на озброєнні і завдяки якому вони справно виконують свої обов’язки по рятуванню людей та матеріальних цінностей.
Для малят, які тільки починають жити, ці перші знання про безпеку можуть стати надійним фундаментом, на якому і повинний будуватися світогляд особистості, готової до життя в безпечному світі. Хотілося б сподіватися, що набуті дітьми навички в реальному житті ніколи не стануть їм у нагоді!
      

                                           

                                            

                                                          

Просмотров: 1072 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал