Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Відео
 
Главная » 2011 » Август » 11 » Експрес-інформація за липень 2011 року
10:47
Експрес-інформація за липень 2011 року
 З початку 2011 року в Одеській області за сигналом «Тривога» було здійснено 2212 виїздів, а за липень місяць - 393 виїздів. Всього у липні місяці зареєстровано 264 пожежі, на яких була виявлена 1 особа. Спочатку року на пожежах загинуло 77 осіб, з них 2 дитини. На водних об'єктах у м. Одеса та Одеській області з початку 2011 року загинуло 59 осіб, з них 13 дітей, врятовано 14 осіб. У порівнянні з 2010 роком за аналогічний період кількість загиблих на воді і водних об'єктах зменшилася на 28% і на 75% збільшилася кількість загиблих дітей на водних об'єктах.
З початку 2011 року в м. Одеса та Одеській області групою піротехнічних робіт ГУ МНС України в Одеській області було вилучено та знешкоджено 10511 боєприпасів часів ВВВ. За липень місяць — 3365 боєприпасів часів ВВВ у м. Одеса та Одеській області.
                                                   За липень місяць виникло 264 пожежі, на яких загинуло 1 особа:
                                                                                             Саратський район
5 липня о 12:38 в смт. Сарата по пров. Мельничний виникла пожежа в житловому будинку. Господарка відчула запах диму, самостійно вийшла з помешкання та повідомила в службу «101». Рятувальники МНС, в найкоротші терміни, ліквідували пожежу. Ніхто не постраждав. Причина пожежі – коротке замкання телевізора.
                                                                                          Б.-Дністровський район
8 липня о 2:31 в с. Шабо по вул. Дзержинського виникла пожежа в прибудові до приватного житлового будинку. Сусіди побачили дим з вікон та повідомили в службу «101». Рятувальники МНС, в найкоротші терміни, ліквідували пожежу. Ніхто не постраждав. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі в прибудові до будинку.
                                                                                                          Одеса
10 липня о 12:54 від перехожих надійшло повідомлення про те, що по вул. Пантелеймонівська виникла пожежа в закинутому будинку. Рятувальники МНС, в найкоротші терміни, ліквідували пожежу. На місці події отримав незначні опіки руки 28 річний молодий чоловік, без певного місця проживання. Від госпіталізації потерпілий відмовився. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.
                                                                                               Б.Дністровський район
11 липня о 1:05 від відпочиваючих надійшло повідомлення про те, що в смт. Затока по вул. Приморська виникла пожежа в 2-х дерев’яних будинках, які належать санаторію «Затока». Пожежі відразу ж був присвоєний підвищений номер виклику. Рятувальники МНС, в найкоротші терміни, ліквідували пожежу на площі 84 м.кв., ніхто не постраждав. Причина пожежі — підпал.
                                                                                                          м.Теплодар
12 липня о 14:16 по вул. Комунальна, 16 в квартирі на 3-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку сталася пожежа. Сусіди відчули запах диму та подзвонили до служби «101». Вже за личині хвилини на пожежу прибуло перше пожежно-рятувальне відділення МНС. Мешканці 1-го та 2-го поверхів стояли на вулиці та повідомили пожежних, що з 4-го та 5-го поверхів, через велику задимленість сходових клітин, не мають можливості вийти люди, серед яких є діти. Начальник караулу Теплодарської пожежно-рятувальної частини Віталій Шейфель одразу же кинувся на рятування людей. Він забіг в квартиру на 5-му поверсі, що знаходилася над палаючою квартирою. Там знаходилася молода жінка з двома дітьми: 6 місячним та 10-річним хлопчиками. Начальник караулу взяв малятко на руки, накрив всіх мокрим простирадлом і швидко вивів на вулицю, де вже чекала швидка допомога. Ще одна жінка з двома дітьми (дівчина 10-ти років та хлопець 7-ми років), під контролем рятувальників, перебували в безпечному місці на балконі 4-го поверху, та як тільки сходові клітини стали безпечними, їх теж вивели на вулицю. Усі врятовані люди були обстежені лікарями, після чого було встановлено, що всі знаходяться в доброму стані, в лікуванні потреби не виникло. Одночасно з рятуванням людей пожежні гасили полум’я в квартирі на 3 поверсі. Там згоріло домашнє майно на площі 45 м2. На місці пожежі рятувальники виявили труп 60-річного господаря. Зі слів сусідів, загиблий вів аморальний образ життя, розпивав спиртні напої та дебоширів.
Причина пожежі – самопідпал.
                                                                                                Ананьївський район
13 липня о 8:39 в службу «101» надійшло повідомлення від чергового Ананьївського РВ УМВД про те, що 12 липня близько 23:30 в с. Кохівка під час пожежі в приватному житловому будинку загинув 48-річний господар. Вогнем пошкоджено постільні речі. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при палінні в ліжку господарем у нетверезому стані.
                                                                                                          Одеса
14 липня о 19:24 по пр-ту Маршала Жукова виникла пожежа в орендованому гаражі кооперативу «Дружба». Пожежі відразу ж був присвоєний підвищений номер виклику.Рятувальники МНС, в найкоротші терміни, ліквідували пожежу, ніхто не постраждав.Вогнем пошкоджена тирса, яка знаходилась в гаражі на площі 60 м2. Причина пожежі – коротке замкнення електропроводки.
                                                                                                           Одеса
14 липня о 3:39 від перехожих надійшло повідомлення про те, що по вул. І.Франка виникла пожежа легкового автомобіля «Shcoda actavia», який був припаркований на тротуарі біля магазину. Рятувальники МНС, в найкоротші терміни, ліквідували пожежу, загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі – підпал.
                                                                                                            Одеса
18 липня о 16:23 в службу «101» надійшло повідомлення про те, що по вул. Моторна виникла пожежа в цеху фірми «Ергомеблі». Повідомлення надійшло від від головного інженера. Пожежі відразу ж був присвоєний підвищений номер виклику. Рятувальники МНС протягом півтори години боролися з вогнем, ніхто не постраждав. Складністю в гасінні пожежі було швидке розповсюдження вогню по дерев’яним конструкціям даху. Вогнем пошкоджений дах та покрівля цеху на площі 250 м2. Всього на ліквідацію пожежі було задіяно 5 одиниць основної та спеціальної техніки. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації деревообробного устаткування.
                                                                                                             Одеса
19 липня о 1:18 по вул. Сортувальна виникла пожежа в підсобному приміщенні боксу автобази ТОВ «Південь транс». Працівники автобази побачили дим з-під даху боксу та повідомили в службу «101». Пожежі відразу ж був присвоєний підвищений номер виклику. Рятувальники МНС протягом півтори години гасили пожежу, ніхто не постраждав. Вогнем пошкоджений дах та покрівля боксу на площі 250 м.кв. Всього на ліквідацію пожежі було задіяно 4 одиниць основної та спеціальної техніки. Причина пожежі – коротке замкнення електропроводки у підсобному приміщенні боксу.
                                                                                                    Ренійський район
19 липня о 9:40 від чергового міліції Ренійського РВ МВС надійшло повідомлення про те, що 14 липня в с. Долинське по вул. 30 років Перемоги виникло загоряння копиці соломи, яка знаходилась на подвір’ї приватного будинку.Як з’ясувалось, 6-річний Данило залишився вдома без нагляду дорослих, знайшов у будинку сірники та підпалив солому. Сусіди побачили те, що відбувається та загасили пожежу водою з відер, ніхто не постраждав. Причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем.
                                                                                                              Одеса
 21 липня о 2:32 по вул. Ільфа та Петрова виникла пожежа в квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Повідомлення надійшло від мешканців сусідніх квартир. До прибуття вогнеборців, один із сусідів, почувши стони, які лунали з палаючої квартири, вибив вікно та проник в помешкання. Чоловік помітив 57-річну господарку біля вхідних дверей, вивів її на свіже повітря та передав співробітникам швидкої допомоги. Рятувальники МНС, включившись в ланку ГДЗС, загасили пожежу та допомогли вийти з оселі чоловікові та синові господарки, які були в сусідній кімнаті в нетверезому стані.
Жінка отримала незначні опіки тіла та отруїлася продуктами горіння. 29 липня жінка загинула в лікарні.
Як з’ясувалось, сім’я, в оселі якої виникла пожежа, вела асоціальний спосіб життя. Вогнем пошкоджено домашнє майно.
Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні в ліжку господаркою квартири в нетверезому стані.
                                                                                                       Балтський район
21 липня о 17:45 в с. Немирівське виникло загоряння сіна, яке знаходилось на подвір’ї приватного житлового будинку. Повідомлення надійшло від господаря. Рятувальники МНС, в найкоротші терміни, ліквідували пожежу, ніхто не постраждав. Як з’ясувалось, 60-річний господар готував їжу в печі на твердому паливі, яка була розташована поруч з сіном. Внаслідок чого, іскра попала на сіно та виникло загоряння. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем господарем.
                                                                                                    Татарбунарський район
24 липня о 10:50 в с. Кочкувате по вул. Октябрьська виникла пожежа в господарчій будівлі на території приватного житлового будинку. Сусіди побачили вогонь з – під даху сараю та повідомили в службу "101”. До прибуття підрозділів, внаслідок пориву вітру вогонь перекинувся на житловий будинок.
Рятувальники МНС ліквідували пожежу, ніхто не постраждав. Як з’ясувалось, батьки залишили 7-річного Дмитра та 4-річного Юрія вдома без нагляду дорослих. Хлопці знайшли в будинку сірники та підпалили солому, яка знаходилась в сараї та самостійно вибігли із палаючої будівлі.
По словам сусідів, сім’я в якій проживають діти веде асоціальний спосіб життя. Вогнем пошкоджено 10 тонн сіна, 3 тонни соломи та дах житлового будинку на площі 88 м.кв.
                                                                                                            Одеса
26 липня о 15:11 по вул. Маршала Жукова, 20 в квартирі на останньому поверсі дев’ятиповерхового будинку виникла пожежа. Сусідка побачила дим з-під дверей квартири та повідомила в службу "101”.За лічені хвилини рятувальники МНС прибули на місце виклику. Вогнеборці за допомогою шанцевого інструменту відкрили броньовані двері та загасили пожежу. Пів години знадобилося пожежним, щоб приборкати вогонь. На момент пожежі в помешканні нікого не було. Причина пожежі — коротке замкнення електропроводки холодильника.
                                                                                                              Одеса
27 липня о 21:53 по пров. Хуторський виникла пожежа у приватному житловому будинку. Повідомлення надійшло від сусідів.
Рятувальники МНС, в найкоротші терміни, прибули до місця події та приборкали вогонь. Внаслідок пожежі 66 – річний господар отримав опіки 45% поверхні тіла I-II ступеню. На даний момент потерпілий знаходиться в опіковому центрі Міської клінічної лікарні №10, стан його здоров’я – задовільний.
Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем при палінні в ліжку господарем будинку.
                                                                                                              Одеса
27 липня о 12:45 по вул. Запорозькій в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку виникла пожежа. Сусіди відчули запах диму та повідомили в службу "101”. На момент пожежі в будинку знаходилась господарка квартири та її 2-річний син. Як з’ясувалось, в кімнаті, де спав маленький Руслан виникло коротке замкнення розетки. Внаслідок чого, дитина отримала опіки голови та лівого передпліччя I-II ступеню. Мати почула крик дитини та вибігла з сином на подвір’я.
Рятувальники МНС, в найкоротші терміни, ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджене домашнє майно. Причина пожежі — коротке замкнення електропроводки.
На даний момент малюк знаходиться в опіковому центрі Міської клінічної лікарні №10, стан його здоров’я - задовільний.       
                                                                                                               Одеса
28 липня о 3:22 по вул. Базарна у продовольчому магазині на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку виникла пожежа. Повідомлення надійшло від мешканців сусіднього будинку. До прибуття пожежних, вогонь по пустотілому перекриттю, складова частина якого була з очерету, перекинувся на квартиру на другому та третьому поверхах.
Рятувальники МНС евакуювали 15 мешканців будинку з верхніх поверхів та одночасно гасили пожежу. Більше чотирьох годин знадобилося пожежним, щоб приборкати вогонь, ніхто не постраждав.Площа пожежі склала 100 м.кв. На гасіння пожежі було задіяно 6 одиниць основної та спеціальної техніки.
Причина пожежі — коротке замкнення електропроводки.
                                                            В Одеській області загиблі на водних обєктах були зафіксовані в:
8 липня о 19:00 в с.м.т. Затока, Б.Дністровського району на морі втопився 14-річний хлопчик, громадянин Росії. Як з’ясувалось, хлопчик був на пляжу з мамою і купався в морі. Жінка збагнула, що син протягом години не повертався з води, звернулася до рятувальників та було вже пізно, відпочиваючі виявили потопельника на березі.
8 липня о 21:50 в с.м.т. Затока в Б.Дністровському лимані утонула 13-річна дівчинка, яка пішла купатись в не призначеному місці без нагляду дорослих. 9 липня о 10:20 водолазна група морського координаційного аварійно – рятувального центру Головного управління МНС України в Одеській області знайшла потопельницю у лимані, недалеко від берега.
10 липня об 11:30 в с.м.т. Затока, Б.Дністровського району на станції «Сонячна» навпроти бази відпочинку «Мікрон» втопилася 41-річна жінка, громадянка Республіки Білорусь, яка купалась в не призначеному місці. Пошуки потопельниці тривають.
 
8 липня о 15:12 в с. Фонтанка, Комінтернівського району на березі моря потонув 13-річний хлопчик. Як з’ясувалось, дитина пірнула в воду та не виплила. Хлопчик купався з мамою в необладнаному для купання місці.
 
12 липня о 6:30 в службу «101» надійшло повідомлення про те, що 11 липня близько 20:00 за межами курорта «Катранка», Татарбунарського району Лиманської сільської ради потонув 16-річний хлопчик, вихованець Голенищевської школи-інтернат Хмельницької області, який хворів на епілепсію. Як з’ясувалося, група школярів разом з вихователькою купалися в необладнаному для цього місці. Коли діти повернулися з води на берег, хлопчика вже не було. 14 липня місцеві мешканці знайшли потопельника на березі.
 
13 липня о 20:20 в с. Куяльник, Котовського району під час купання на ставку потонув 13-річний хлопець.Як з’ясувалося, він з друзями пішов купатися в необладнаний для купання ставок. Хлопець поплив далеко від берега, відчув втому в руках і потонув, захлинувшись водою. 14 липня о 8:35 рятувальникам МНС за допомогою риболовецьких сіток та човна знайшли потопельника.
 
14 липня о 10:23 в смт. Затока, Б.Дністровського району недалеко від бази відпочинку «Южанка» 32-річного чоловіка на матраці віднесло в море. Рятувальники аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах «Водний світ» за допомогою катеру «Сігма» доставили чоловіка, громадянина республіки Білорусь до берега. 14 липня о 10:52 в смт. Затока, недалеко від станції «Лиманська» на березі моря відпочиваючі виявили 38-річного потопельника.
15 липня о 19:52 від сусідів надійшло повідомлення про те, що в м. Вілкове, Кілійського району на власному городі в штучно – виритому каналі, глибиною 3 метра втопилася 53-річна жінка.
 
16 липня о 12:12 у р. Дунай недалеко від острова Кислицький, Ізмаїльського району потонув 52-річний чоловік, мешканець м.Ізмаїл. Як з’ясувалося, чоловік 13 липня пішов на рибалку та не повернувся. 16 липня місцеві мешканці виявили потопельника в річці.
 
17 липня о 18:35 в с. Грибівка, Овідіопольського району недалеко від бази відпочинку «Річард» в місці, де річка впадає в море, глибиною 0,5 метра потонула 4-річна Анна. Як з’ясувалось, дівчинка відпочивала з батьками на базі відпочинку. Дорослі відпустили дитину купатися без нагляду. За словами батьків, через три хвилини вони вийшли за дівчинкою, але довго не могли її знайти і зателефонували в службу «101». Рятувальники МНС прибули на місце події, після обстеження території знайшли потопельницю під містком через річку.
 
18 липня о 16:45 недалеко від с. Криничне, Болградського району в озері Ялпуг потонув 19-річний хлопець. Як з’ясувалось, два товариша напідпитку вийшли в озеро на шлюбці та пригали з неї. В результаті чого, один з хлопців, пригнувши, не винирнув з води. Товариш повідомив в службу «101». 20 липня відпочиваючі знайшли потопельника в озері, недалеко від берега. Місце не призначене для купання.
18 липня о 16:38 в с. Новокрасне, Роздільнянського району в Кучурганському водосховищі потонув 31-річний чоловік, який відпочивав з друзями. Вони купалися в непризначеному для цього місці та розпивали спиртні напої. Тавариші помітили, що чоловіка довго немає з води та повідомили в службу «101». 26 липня місцеві мешканці знайшли потопельника.
 
22 липня о 19:15 в Одесі на березі пляжу Утьосова «Шаланда» в м.Одеса відпочиваючі виявили 60-річного потопельника.
 
22 липня о 12:24 від чергового міліції Саратського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що в смт. Сарата по вул. Карла Маркса в дренажній системі глибиною 8 метрів на очисних спорудах КП «Сарата» втопився 24-річний хлопець. Охоронець виявив потопельника та повідомив в міліцію. Рятувальники МНС за допомогою рятувальної мотузки витягли чоловіка, що потонув.
24 липня о 12:30 на березі моря в с.м.т. Затока, Б.Дністровського району, біля бази відпочинку «Дельфін» відпочиваючі виявили 43-річного потопельника.
Того ж дня, о 13:20 на березі моря с.м.т. Затока біля бази відпочинку «Зорі Тирасполя» відпочиваючі виявили 27-річного потопельника.
 
26 липня о 18:30 від чергового міліції Б.Дністровського РО УМВД надійшло повідомлення про те, що в смт. Затока біля бази відпочинку «Чорноморські зорі» на березі моря місцеві мешканці знайшли 56-річного потопельника, мешканця м. Обухів Київської області.
 
26 липня о 13:45 в с. Коси, Котовського району відпочиваючі знайшли в ставку 17 – річну потопельницю, мешканку с. Дидятичі Львівської області. Як з’ясувалось, дівчина відпочивала у родичів та купалася в ставку, який місцевими органами влади не визначений для купання.
 
28 липня о 8:30 в с. Оксамитне, Болградського району по вул. Нова 80-річна жінка втопилася в криниці на своєму подвір’ї, в якій було 2,5 м. води. Син виявив матір в криниці та повідомив в службу "101”.
Рятувальники МНС, за допомогою рятувальної мотузки витягли потопельницю з криниці.
                                                                                            Інші події:
                       В Біляївському районі в результаті страшного ДТП загинуло 4 особи, 2 з яких — діти. 2 людини травмовано
 2 липня о 16 год. 40 хв. водій, рухаючись на автомобілі «АУДІ 80» з с. Яськи в сторону м. Біляївка не вибрав безпечну швидкість руху виїхав на зустрічну смугу де допустив зіткнення з мікроавтобусом «ІВЕКО», який рухався з м. Біляївка в сторону с. Яськи під керуванням водія Попа Михайла Костянтиновича 24.01.1967 р.н., мешканця м. Тираспіль.
В результаті ДТП власник автомобіля «АУДІ 80 », який сидів поруч з водієм, а також його діти: хлопчики 12-ти та 14-ти років, та водій померли на місці ДТП, після чого автомобіль загорівся.
Водій мікроавтобуса «ІВЕКО» в результаті ДПТ доставлений до Біляївської ЦРЛ в реанімаційне відділення, в даний час проводиться операція. 38-річний пасажир мікроавтобуса «ІВЕКО», мешканець Придністровської Молдавської Республіки, доставлений до Біляївської ЦРЛ в хірургічне відділення з діагнозом перелом лівого плеча та перелом правого ребра. На даний момент постраждалі знаходяться вдома. Для вилучення загиблих та постраждалого залучався підрозділ МНС Біляївського РВ.На місці події працювала оперативно-мобільна група ГУ МНС України в Одеській області.
                                             В Білгород-Дністровському районі рибалка травмувався човновим мотором
03 липня о 10 год. 35 хв. в Чорному морі на відстані 7 км від берега сталося травмування 44-річного чоловіка гвинтом човнового мотору внаслідок чого він отримав рвану рану правої руки та потребував термінової медичної допомоги. Виявилось, що чоловік рибалив вудочкою, яка раптово зачепилася за водорості і чоловіка викинуло за борт. Під час падіння, рибалка намагався схопитись рукою за човен та травмувався. В човні з потерпілим знаходилося ще 2 людини, які повідомили про те що сталося в службу МНС. Терміново був висланий рятувальний катер Б-Дністровського РУ МНС, який відбуксував рибалок до берега, де рятувальники передали постраждалого до рук лікарів карети швидкої допомоги.
                                                                                   В Овідіополі загинуло двоє дітей
3 липня о 05:45 до служби «101» надійшло повідомлення від чергового диспетчера Овідіопольської ЦРЛ про те, що до відділення швидкої допомоги доставлено 2-х дітей з ознаками отруєння, що призвело до загибелі.
Як стало відомо, вночі 3-х річна Софійка та 1-річний хлопчик Андрій, спали в окремій кімнаті від батьків. Згодом, 32-річний батько відчувши токсичний запах прокинувся, побіг до дітей та витягнув їх на вулицю, але розбудити їх вже не зміг. В паніці прокинулась і 28-річна мати. Батько відразу викликав швидку допомогу та міліцію.Зі слів родичів батьки дуже добре піклувались про дітей, сім’я жила у мирі та злагоді.
Ймовірним джерелом токсичного запаху стало плавлення полімерних деталей телевізора, яке сталося внаслідок короткого замкнення без послідуючого горіння. Телевізор «Конка» 2009 р.в. знаходився в дитячій кімнаті та був підключений до мережі у режимі очікування.
Пожежні підрозділи не викликалися. Причина гибелі дітей – встановлюється.
                                                             В Іванівському районі чоловік отримав опіки 70% поверхні тіла
5 липня о 20:15 хв. від чергового хірургічного відділення Іванівської Центральної лікарні надійшло повідомлення про те, що в с. Благоєво по вул. Ю. Яні 30-річний чоловік отримав опіки 70% поверхні тіла ІІ – ІІІ ступеню. Як з’ясувалось, господар на своєму подвір’ї відкривав вентиль газового балону, щоб випустити залишки газу. Внаслідок чого, балон вибухнув і чоловік отримав опіки. Співмешканка потерпілого повідомила співробітникам швидкої допомоги. На даний час чоловік знаходиться вдома. В Арцизському районі потрапив під сіно-викидач та загинув чоловік
9 липня о 11:45 недалеко від с. Плоцьк на пшеничному полі при збиранні врожаю у комбайн «Єнісей», під сіно-викидач потрапив та загинув на місці події 54-річний робітник, мешканець с. Плоцьк. Комбайн належить фермерському господарству «Йовчев».Рятувальники МНС, з допомогою електрорізака і електростанції «Хонда» вилучили загиблого з комбайну. Рятувальники МНС надали допомогу по відкриванню вхідних дверей 9 липня о 20:52 від чергової медсестри надійшло повідомлення про те, що в Одесі по вул. Філатова в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку потрібна допомога по відкриванню вхідних дверей в квартиру. Як з’ясувалось, в помешканні знаходилась 82-річна господарка, яка не могла самостійно відкрити двері за станом здоров’я. Рятувальники МНС, за допомогою трьохколінної драбини потрапили в квартиру та відкрили двері, де вже знаходилися співробітники швидкої допомоги.
                                                        В Котовському районі внаслідок отруєння грибами загинула жінка та чоловік
15 липня о 17:05 в службу «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Любомирка три особи отруїлися грибами, одна з них загинула. Як з’ясувалось, 12 липня 55-річний господар зі своєю 57-річною жінкою та 52-річним сусідом збирали гриби в лісі села Любомирка. Того ж дня вони повечеряли грибами, після чого відчули признаки отруєння. 15 липня жінка викликала співробітників швидкої допомоги, але до їх приїзду померла. Чоловіків відправили до Одеської обласної лікарні, де о 16:30 52-річний сусід помер. 55 –річний господар на даний час знаходиться в реанімаційному відділенні Одеської обласної лікарні, стан його здоров’я тяжкий.
                                                     Одеські рятувальники МНС забезпечили електроенергією пологовий будинок
15 липня о 20:18 врезультаті короткого замкання виникла пожежа на трансформаторній підстанції за адресою Черноморське козачество, 70. Вналідок чого, разлилось 20 кв. м масла. Підрозділи МНС ліквідували загоряння, але, в результаті надзвичайної події район Пересипу, який забезпечує електроенергією дана підстанція, був знеструмлений, в тому числі пологовий будинок №4 по пров. П. Кравцова. Медики о 21:19 звернулись за допомогою в службу МНС. Пожежні підключили резервне електроживлення від пересувної електростанції та забезпечували пологовий будинок світлом до 22:14 поки не було відновлено центральне електроживлення будівлі. Всього в пологовому будинку було 78 жінок та 38 дітей.
                                                                               В Ананьївському районі у криниці втопилася жінка
16 липня о 9:45 в с. Пасицели в криниці на власному подвір’ї потонула 57- річна господарка. Як з’ясувалось, жінка підслизнулася, впала в 8-ми метрову криницю, де було 3 метра води та потонула. Рятувальники МНС, за допомогою рятувальних мотузок та штурмової драбини вилучили потопельницю з криниці. В Овідіопольському районі пожежні врятували жінку, яка була затиснута в автомобілі
17 липня о 9:30 на 17 км. автодороги Одеса – Б.Дністровський, між смт. Великодолинське та с. Нова Долина водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення автомобіля «МІТСУБІСІ» з деревом. Внаслідок чого, 49-річний водій та його 49-річна знайома отримали травми різної тяжкості. Рятувальники МНС, за допомогою гідравлічного та електромеханічного інструментів вилучили постраждалу жінку, яка була затиснута із автомобіля. На даний час постраждалі знаходяться в лікарні.  
                                                                          В Овідіопольському районі внаслідок ДТП загинув чоловік
20 липня о 22:55 на автошляху Одеса – Б.-Дністровський недалеко від с. Прилиманське 35-річний водій автомобіля «Хюндай» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес – Бенц». Внаслідок чого, загинув водій автомобіля «Хюндай», чоловік, який керував машиною «Мерседес – Бенц» не постраждав.Рятувальники МНС, за допомогою гідравлічного інструменту «Халматро» розрізали бокові стійки автомобіля Хюндай та вилучили загиблого. В Біляївському районі рятували зерно від дощу
21 липня о 12:45 в с. Нова Єметівка внаслідок сильного вітру, дощу та граду було зірвано шиферну покрівлю на зернотоці «Покровське». Повідомлення надійшло від директора зернотоку. В зернотоці знаходиться 1500 тонн зерна. Працівники господарства накрили зерно брезентом. Площа пошкодження покрівлі склала 2500 м.кв. Зерно не пошкоджене.
                                                   В Овідіопольському районі внаслідок ДТП виникла розгерметизація газопроводу
22 липня о 21:35 в м. Овідіополь по вул. Дзержинського 50-річний водій автомобіля «КАМАЗ» не справився з керуванням та допустив зіткнення з газопроводом низького тиску діаметром 108 мм. Внаслідок надзвичайної події виникла розгерметизація газопроводу.Дві бригади газової служби Овідіопольського УГГ перекрили газ та наклали бандаж на труби, рятувальники МНС забезпечували пожежну і техногенну безпеку під час проведення відновлювальних робіт. Рятувальники МНС         
                                                                   Б.Дністровського району врятували чоловіка, який впав у люк
23 липня о 2:42 від чергового міліції Б.Дністровського РО УМВС надійшло повідомлення про те, що на розі вулиць Маяковського – Дзержинського Б.Дністровського району 55-річний чоловік впав у люк глибиною 3 м. Рятувальники МНС за допомогою рятувальної мотузки витягли чоловіка з люку та передали співробітникам швидкої допомоги. Чоловік отримав незначні травми. На даний момент постраждалий знаходиться вдома.
                                                                           В Ізмаїльському районі п’яний водій в’їхав у річку
 23 липня о 8:25 в службу «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Ізмаїл по вул. Фанагорійська на міському пляжі, 37-річний водій автомобіля «Опель Вектра», мешканець с. Броска Ізмаїльського району не справився з керуванням та в’їхав у р. Дунай. Напередодні, чоловік розпивав спиртні напої зі своїми друзями. Рятувальники МНС за допомогою лебідки витягли машину з річки, чоловік не постраждав.
                                                               В Котовському районі внаслідок ДТП була пошкоджена газова труба
26 липня о 23:30 в м. Котовськ по вул. Дзержинського 22-річний водій автомобіля «Nіsssan», мешканець м. Котовськ, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, та здійснив зіткнення зі стояком газової труби. Внаслідок ДТП виникла розгерметизація газової труби середнього тиску, внаслідок чого почав витікати газ. Аварійною газовою службою витік газу ліквідовано.Без газу залишився один житловий будинок. Газопостачання будинку буде відновлено газовою службою сьогодні.
Рятувальники МНС, за допомогою лебідки витягнули автомобіль з кювету, ніхто не постраждав.
                                                             В Одесі виникло руйнування стіни будинку, який не експлуатується
27 липня о 23:02 в службу "101” надійшло повідомлення про те, що по вул. Балківська виникло руйнування фасадної стіни двоповерхового будинку, який не експлуатується. Рятувальники МНС провели розвідку місця події та обгородили місце руйнування. Ніхто не постраждав.
                       В Одесі частина димоходу, яка відвалилась на котельні школи — інтернату пошкодила газопровід
27 липня о 18:40 по проспекту Свободи на території школи – інтернат №88 відвалилась частина димової металевої труби з даху котельні. Внаслідок чого, виникла розгерметизація газопроводу. Аварійна газова служба перекрила газ. Рятувальники МНС, за допомогою буксирувальних тросів та дискоріза демонтували металеву трубу з котельні. На слідуючий день газопостачання школи було відновлено.
Просмотров: 682 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал