Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Відео
 
Главная » 2017 » Февраль » 22 » Підведення підсумків роботи за 2016 рік
09:34
Підведення підсумків роботи за 2016 рік

 

       21 лютого в актовій залі Лиманської районної державної адміністрації відбулася нарада щодо підведення підсумків роботи Лиманської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Одеської області за 2016 рік.
 Головували на нараді виконуючий обов’язки голови Лиманської райдержадміністрації Сергій Ільченко, голова районної ради Генадій Тефтул, начальник управління організації заходів цивільного захисту Головного управління ДСНС України в Одеській області Андрій Галак та начальник Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області Олег Радьо. Участь в нараді також взяли керівники управлінь райдержадміністрації, представники управління ветеринарної медицини, РЕМ, члени комісії ТЕБ та НС та особовий склад Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області.
    На початку заходу виступив виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Ільченко, він подякував всім працівникам системи цивільного захисту району за чітку і злагоджену роботу щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій та вирішення нагальних питань, пов`язаних із цивільним захистом населення та окреслив головні завдання щодо недопущення аварій на об’єктах життєзабезпечення населення, підтоплення територій району у весняно-літній період, зменшення кількості пожеж в природних екосистемах району та виконання заходів визначених планами основних заходів цивільного захисту на 2017 рік.
   Про роботу Лиманської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Одеської області за 2016 рік доповіла присутнім виконуюча обов’язки завідувача сектору з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Ірина Гайчук. Вона зазначила, що головним завданням цивільного захисту на 2016 рік було зниження техногенних природних ризиків та підвищення рівня цивільного захисту населення шляхом забезпечення ефективного функціонування Лиманської районної ланки. Звернула увагу на порядок організації взаємодії між місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та пожежно-рятувальною службою щодо планування та виконання заходів із запобігання та реагування на надзвичайні ситуації та події.
    Про підсумки роботи Лиманського районного сектору та ДПРЧ-26 ГУ ДСНС України в Одеській області у 2016 році та завдання на 2017 рік поінформували головний інспектор Ростислав Журавський та начальник частини Василь Бобурчак.
Підводячи підсумки Андрій Галак повідомив присутнім, що Лиманський район посів 1-ше рейтингове місце серед підрозділів області. Вказав на позитивні моменти в роботі керівництва та колективу в цілому, недоліки та шляхи їх усунення і визначив основні напрямки підготовки та діяльності на 2017 рік.
      На завершення наради начальник Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області Олег Радьо подякував особовому складу за проведену роботу та вручив працівникам почесні грамоти та листи подяки від начальника Головного управління ДСНС України в Одеській області генерал-майора служби цивільного захисту Віктора Федорчака.

Просмотров: 228 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал