Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Відео
 
Главная » 2017 » Февраль » 1 » Рятувальники навчають дітей правилам безпеки життєдіяльності
14:37
Рятувальники навчають дітей правилам безпеки життєдіяльності

 

     З метою запобігання травмування та загибелі дітей в умовах надзвичайних ситуацій рятувальники Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області  разом із представниками Національної поліції активно відвідують навчальні заклади району. Дітям розповідають основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, навчають, які уникнути різноманітних надзвичайних подій, та як потрібно діяти у разі їх виникнення.

      Черговий спільний профілактичний рейд представники екстрених служб провели 31 січня в Дмитрівському НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – дитячий садок». Також, до цього заходу долучилися районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служба у справах дітей та громадська організація «Молодіжний центр розвитку».   

      Особливу увагу фахівці ДСНС приділили запобіганню пожежам у побуті, а саме нагадали дітям правила безпечного використання електрообігрівальних приладів, пічного опалення, безпечного перебування на кризі та небезпеку виявлення вибухонебезпечних предметів. Учнів застерегли про неприємності до яких може призвести легковажне поводження з вогнем та розповіли про сумні наслідки пожеж.

     Співробітники поліції у свою чергу розповіли школярам про відповідальність неповнолітніх за скоєння різних правопорушень та застерегли їх від завідомо хибних викликів працівників екстрених служб.

    Наостанок рятувальники запросили дітей завітати на екскурсію до районного пожежно-рятувального підрозділу та ознайомитися із буденною роботою працівників ДСНС, а також отримати додаткову інформацію про умови вступу до вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

      Педагоги та учні були вдячні гостям за корисну інформацію, яка кожному може знадобитися у житті. Такі уроки є справді важливими, адже закладені у дитинстві норми та правила поведінки, можуть вирішувати подальшу долю вже дорослої людини.

Просмотров: 258 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал