Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Відео
 
Главная » 2017 » Март » 13 » Рятувальники провели роз’яснювальну роботу в багатодітних сім’ях
11:34
Рятувальники провели роз’яснювальну роботу в багатодітних сім’ях

 
З початку 2017 року на території Лиманського району виникло 32 пожежі, внаслідок яких загинуло три особи. Основними причинами виникнення пожеж залишаються: необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення та електрообігрівачів. Тому питання протидії пожежам у житловому секторі набуває неабиякої актуальності, і рятувальники в свою чергу посилюють інформаційно-розяснювальну роботу в цьому напрямку.
Черговий профілактичний рейд працівники Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області здійснили серед мешканців села Фонтанка. В ході якого було проведено роз’яснювальну роботу з громадянами щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті, при цьому особлива увага приділялась питанню безпечної експлуатації електроприладів, газового обладнання, систем опалення та порядку дій при виникненні пожеж та надзвичайних ситуацій різного роду.
Людям пояснювали, що навіть незначне нехтування правилами безпечної поведінки у побуті може призвести до непередбачуваних наслідків – пожеж із втратою роками нажитого майна, а то й стати причиною трагічних наслідків. Фахівці ДСНС також нагадали громадянам правила поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів, про ризики залишення малолітніх дітей у своїх домівках без нагляду дорослих, пояснили небезпеку при спалюванні опалого листя, сухої трави та чагарників. У ході відпрацювання особлива увага була приділена обійстям, де проживають самотні люди похилого віку, неблагополучні та багатодітні родини.
На згадку про зустріч рятувальники вручили громадянам пам’ятки та листівки попереджувального характеру з переліком основних правил безпеки.

Просмотров: 274 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал