Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Відео
 
Главная » Архив материалов

           

З метою попередження пожеж в екосистемах співробітники Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області продовжують проводити профілактичні бесіди з громадянами щодо заборони спалювання сухої трави та сміття. Так, 27 червня поточного року такі заходи були проведені в селах Кордон та Дмитрівка Лиманського району. 
Під час спілкування з громадянами рятувальники закликали не провокувати пожежі в екосистемах, адже спалювання сухої рослинності та сміття завдає великої шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного світу, а нерідко і людей.

Просмотров: 229 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 27.06.2019

Питання безпеки людей на воді – гостре та актуальне особливо під час купального сезону. До води слід ставитись з повагою та обережністю. Адже жарти з водою іноді коштують життя.
Щоб попередити трагічні випадки на водних об’єктах співробітники Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області продовжують проводити профілактичні рейди в місцях масового відпочинку людей на воді.
Так, 26 червня поточного року співробітником Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області спільно з співробітниками ювенальної превенції Лиманського ВП ГУ НП в Одеській області, соціальної роботи Лиманського РЦСССДМ проведено профілактичний рейд в місці масового відпочинку людей на воді в с. Кордон Лиманського району Одеської області. 
Під час бесід з відпочиваючим ... Читать дальше »

Просмотров: 248 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 26.06.2019

                                                     

З метою недопущення пожеж та інших надзвичайних подій в місцях збирання нового врожаю Лиманський РС ГУ ДСНС України в Одеській області нагадує керівникам сільськогосподарських підприємств основні правила під час збирання врожаю, а саме: 
- До початку збирання врожаю вся збиральна техніка, агрегати та автомобілі повинні мати відрегульовані системи живлення, змащення, охолодження, запалювання, а також бути оснащеними справними іскрогасниками, обладнаними первинними засобами пожежогасіння (комбайни і трактори - двома вогнегасниками, двома штиковими лопатами, двома мітлами; автомобілі - вогнегасником та штиковою лопатою). Трактор ... Читать дальше »

Просмотров: 256 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 13.06.2019

                                                        

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей на екскурсію до рятувальників 26 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Одеській області завітали учні Доброславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» та вихованці Доброславського ДНЗ «Теремок».
На початку екскурсії співробітники ДСНС розповіли про основні види небезпек у побуті, під час прогулянок на вулиці та під час відпочинку на воді.
Також рятувальники продемонстрували технічне оснащення пожежно-рятувального автомобіля, яке необхідне для ліквідації надзвичайних ситуацій чи пожеж, ... Читать дальше »

Просмотров: 308 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 31.05.2019

                                                           

Сьогодні, 29 березня поточного року відбулася інструктивна нарада з особовим складом Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області та 26 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Одеській щодо готовності та дій особового складу під час проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року.
Перед початком наради проведено стройовий огляд, де було перевірено зовнішній вигляд, формений одяг та службові документи. 
В ході наради керівництво Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області та 26 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Одеській ще раз довело вимоги несення служби під час проведення виборів, дотримання дисципліни ... Читать дальше »

Просмотров: 272 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 29.03.2019

                                                  

Просмотров: 287 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 25.03.2019

                                                        

18 березня поточного року співробітниками Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області проведено профілактичні бесіди з мешканцями смт. Доброслав.
Рятувальники попередили громадян, що з настанням сухої погоди зростає ризик виникнення пожеж в природних екосистемах. Причиною цього, за статистикою, є самовільне спалювання сухої трави громадянами та людська недбалість. Тому рятувальники нагадали населенню про небезпеку розведення вогнищ під час прибирання своїх присадибних ділянок. 
По завершенню бесіди, всім громадянам було вручено листівки з протипожежної тематики.

Просмотров: 306 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 18.03.2019

Просмотров: 288 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 15.03.2019

                                                                  

Шановні мешканці Лиманського району! Лиманський РС ГУ ДСНС України в Одеській області попереджає громадян про заборону спалювання сухої рослинності та сміття. За такі порушення передбачена адміністративна відповідальність.
За спалювання відходів, в тому числі побутового сміття, передбачена відповідальність за Статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення, згідно якої «Порушення правил складування, зберігання, розміщення, транспортування, утилізації, ліквідації та використання відходів тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісі ... Читать дальше »

Просмотров: 250 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 14.03.2019

 

 

 

 

                          

На протязі березня 2019 року співробітники Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області проводять перевірки будівель, приміщень та споруд де будуть розміщені виборчі дільниці під час виборів Президента України 31 березня 2019 року. Під час перевірки найбільша увага приділяється відповідності протипожежним нормам шляхів евакуації, стану електрогосподарства, наявності та відповідності нормам первинних засобів пожежогасіння, зовнішнього протипожежного водопостачання.
Так ... Читать дальше »

Просмотров: 235 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 13.03.2019

« 1 2 3 4 5 6 ... 62 63 »
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал