Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Відео
 
Главная » Архив материалов

   

                                                                

ПРО ВСТУП 
до ВИЩОГО ПРОФЕСІЙНОГО УЧИЛИЩА ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

Винницьке професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності приймає на денну форму навчання за державним замовленням на базі повної загальної середньої освіти громадян України, які відповідають установленим вимогам проходження служби в органах і підрозділах цивільного захисту, віком від 17 до 25 років т ... Читать дальше »

Просмотров: 199 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 15.11.2018

                                                                                       

08 листопада поточного року співробітниками Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області спільно з співробітниками ювенальної превенції Лиманського ВП ГУ НП в Одеській області, соціальної роботи Лиманського РЦСССДМ здійснено профілактичний обхід житлового сектору в с. Сербка та Новомиколаївка Лиманського району.
Під час відвідування помешкань працівниками ДСНС звернено увагу громадян на недоліки щодо протипожежно ... Читать дальше »

Просмотров: 209 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 09.11.2018

На виконання Закону України «Про звернення громадян» та з метою забезпечення конституційного права громадян на звернення до посадових осіб установі організацій незалежно від форми власності із зауваженнями, заявами, пропозиціями та скаргами в рамках реалізації своїх соціально-економічних та особистих прав і законних інтересів, Лиманський районний сектор Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області доводить до відома графік прийому громадян посадовими особами Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області та 26 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Одеській області: 
- Начальник Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області полковник служби цивільного захисту Радьо О.В. Дні прийому: що понеділка та щоп’ятниці. Години при ... Читать дальше »

Просмотров: 237 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 05.11.2018

                                                                                

  З метою профілактичних заходів щодо запобігання виникненню пожеж та загибелі на них людей в осінньо – зимовий період, рятувальники продовжують проводити роз’яснювальну роботу з мешканцями приватного житлового сектору.
Так, 31 жовтня поточного року співробітники Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області спільно з соціальними працівниками здійснили профілактичний обхід житлово ... Читать дальше »

Просмотров: 214 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 31.10.2018

                                                                            

25.10.2018 року до пункту зв’язку частини ДПРЧ-26 ГУ ДСНС України в Одеській області надійшло повідомлення, про те що, за адресою: с. Степове, вул. Центральна, 12, сталося загорання житлового будинку. Внаслідок пожежі вогнем знищено: дах, перекриття, майно та речі домашнього вжитку на площі 45 м. кв. Також внаслідок пожежі отримав опіки 70 % поверхні тіла громадянин, який мешкав в даному будинку. Ймовірною причиною пожежі є: пору ... Читать дальше »

Просмотров: 213 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 26.10.2018

                                                                                                           

Наближається опалювальний сезон. Саме в цей період різко збільшується кількість пожеж, які виникають у житловому секторі. Однією з основних причин загорянь є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
За статистикою, осінньо-зимовий період різко збільшує кількість пожеж - опалювальний сезон створює реальну пожежну небезпеку внаслідок використання різних опалювальних приладів.
У зв’язку з цим Лиманський РС ... Читать дальше »

Просмотров: 227 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 22.10.2018

З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій під час проведення урочистостей з нагоди відзначення Дня Захисника України, Лиманський РС ГУ ДСНС України в Одеській області нагадує мешканцям та гостям Лиманського району, в тому числі керівникам обєктів, які будуть задіяні до проведення урочистостей, дотримуватися правил пожежної
безпеки під час святкових заходів.
... Читать дальше »

Просмотров: 213 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 11.10.2018

                                                                                            

09 жовтня поточного року до рятувальників Лиманського району завітали вихованці Доброславського дошкільного навчального закладу «Теремок»
Працівники ДСНС розповіли дітлахам про наслідки дитячих пустощів з вогнем, про п ... Читать дальше »

Просмотров: 225 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 09.10.2018

                                                                                      

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. Так співпало, що в Україні це ще і День ветерана. Так, 01 жовтня 2018 року керівництво Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області та 26-ДПРЧ ГУ ДСНС України в Одеській області, завітало до ветеранів ДСНС. Під час зустрічі ветеранам вручили подарунки та побажали міцного здоров’я, наснаги і благополуччя в родинах.

Просмотров: 222 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 02.10.2018

                                                        

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України, на Одещині розпочались командно-штабні навчання на тему: «Дії органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Одеської області у разі загрози і виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період».
Так, 25 вересня поточного року на території Лиманського району, а саме на ТОВзП ... Читать дальше »

Просмотров: 221 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 25.09.2018

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 62 63 »
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал