Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу ДСНС?
Всего ответов: 63
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Соціальна реклама
Авторизація
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Відео
 
Главная » Архив материалов

                                           

З метою профілактичних заходів щодо запобігання виникненню пожеж та загибелі на них людей, рятувальники Лиманського району проводять роз’яснювальну роботу з мешканцями приватного житлового сектору.
  Так, 21 лютого поточного року співробітником Лиманського РС ГУ ДСНС України в Одеській області спільно з співробітником Лиманського ВП ГУ НП в Одеській області, соціальним працівником Красносільської ОТГ та журналістом телеканалу «ТІС» проведено відпрацювання житлового сектору в с. Красносілка та Корсунці Лиманського району.
В ході відпрацювання першочергово увага зверталася на ... Читать дальше »

Просмотров: 236 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 21.02.2019

                                                  

З метою зменшення кількості пожеж у житловому секторі рятувальники проводять профілактичні бесіди з громадянами.
Так, 05 лютого поточного року співробітники Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області спільно з співробітником ювенальної превенції Лиманського ВП ГУ НП в Одеській області здійснили профілактичний обхід житлового сектору в с. Сичавка, Лиманського району.
В ході профілактичного обходу особливу увагу рятувальники звертали на багатодітні родини. З батьками та старшими дітьми працівники Служби порятунку провели бесіди щодо дотримання правил пожежної безпеки при користуванні електроприладами, пічним та газовим обладнанням. Окремо рятувальники наголошували, що ... Читать дальше »

Просмотров: 224 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 05.02.2019

                                               

З початку 2019 року на території Лиманського району зареєстровано 3 пожежі, під час яких загинула 1 особа.
02.01.2019 року за адресою: с. Фонтанка-2, вул. Полтавська, 11 сталося загорання житлового будинку. В результаті пожежі вогнем пошкоджено: домашнє майно на площі 10 м. кв. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.
04.01.2019 року за адресою: Красносільська сільська рада, С/Т «Світанок» вул. Лісна, 1058 сталося загорання двохповерхового житлового будинку. В результаті пожежі вогнем знищено: майно та речі домашнього вжитку на площі 20 м. кв. На місці пожежі виявлено тіло загибло ... Читать дальше »

Просмотров: 249 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 10.01.2019

                                                                     

З метою недопущення пожеж та надзвичайних ситуацій під час святкування Різдва Христового співробітники Лиманського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області, провели інструктажі з настоятелями культових споруд.
Так, 3 січня поточного року рятувальниками Лиманського району було проведено інструктаж зі священнослужителями щодо дотримання правил пожежної безпеки у культових спорудах напередодні Різдвяних свят. 
Співробітники ДСНС нагадали та розповіли про основні вимоги правил пожежної безпеки в храмах під час Богослужінь ... Читать дальше »

Просмотров: 244 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 03.01.2019

З метою попередження виникнення трагічних випадків під час застосування піротехнічних виробів Лиманський РС ГУ ДСНС України в Одеській області нагадує громадянам елементарні правила безпечного використання петард‚ салютів та феєрверків, а саме:
- Купувати піротехнічні вироби необхідно тільки в спеціалізованих торгових точках і вимагати у реалізаторів сертифікат якості.
- Перед використанням піротехнічних виробів уважно ознайомтеся з інструкцією і строго дотримуйтесь вказівок.
- Забороняється запускати петарди, феєрверки, ракети з балконів, всередині приміщень, не рекомендується їх використання поблизу житлових і господарських будівель, а також біля новорічних ялинок.
- При використанні піротехнічних виробів небажано перебувати в нетверезому стані і курити.
- Забороняєтьс ... Читать дальше »

Просмотров: 277 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 27.12.2018

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відзначається щорічно 14 грудня як день пам’яті і відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії. 
14 грудня 2000 року реактор був запущений на 5% потужності для церемонії зупинки, яка за наказом Президента України відбулася наступного дня шляхом повороту ключа аварійного захисту п'ятого рівня. Реактор енергоблока № 3 Чорнобильської АЕС було зупинено назавжди і станція припинила генерацію електроенергії. Із зведенням саркофагу зруйнований реактор перестав бути джерелом радіоактивного забруднення довкілля.
Так, 14 грудня співробітники підрозділу відвідали учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС І-ої категорії Миргорода Петра Володимировича. Він і сьогодн ... Читать дальше »

Просмотров: 208 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 14.12.2018

                                                       

Лиманський РС ГУ ДСНС України в Одеській області повідомляє, що Урядом затверджено нові критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій. 
Посилання на постанови № 715 та № 716, додається.
1. ... Читать дальше »

Просмотров: 205 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 13.12.2018

                                                                           

21 листопада в Доброславі відбулося урочисте зібрання з приводу вшанування захисників суверенітету та територіальної цілісності України до Дня Гідності і Свободи. Традиційно в заході взяв участь ... Читать дальше »

Просмотров: 263 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 22.11.2018

Шановні мешканці Лиманського району! В містах і районах Одеської області комплексно перевіряють системи оповіщення населення. У зв’язку з цим протягом 21.11.2018 року планується запуск сирен по графіку. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської обласної державної адміністрації. У департаменті повідомляють, що перевірки не пов’язані ні з якими надзвичайними ситуаціями. Тривалість сигналу не перевищуватиме трьох хвилин.
Просимо Вас зберігати спокій та не панікувати!

Просмотров: 238 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 21.11.2018

                   

16 листопада о 06:00 ранку на пункт зв’язку частини 26 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло оголошення «Навчальний збір». Про отримання сигналу диспетчером підрозділу негайно здійснено оповіщення керівництва підрозділу та особового складу.
В пункті постійної дислокації проведено практичні заняття з особовим складом щодо дій: навчальний збір, навчально-бойова тривога. Керівництвом Лиманського районного сектору перевірено порядок зберігання та ведення відповідних документів, дій за сигналами, готовність приладів радіаційної та хімічної розвідки, а також засобів індивідуального захисту чергової зм ... Читать дальше »

Просмотров: 292 | Добавил: serkalmaksim | Дата: 16.11.2018

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 62 63 »
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Соціальна реклама
Погода
Посилання
Освітній портал